Våre tjenester

Vi tilbyr forsikrings- og pensjonsekspertise tilpasset din virksomhet

Med høy faglig kompetanse og evne til å sette oss inn i våre oppdragsgiveres behov, finner vi kostnadseffektive og lønnsomme løsninger for våre kunder.

Utover ordinære forsikringsmeglertjenester, bistår vi også våre kunder i bl.a.:

  • Analyser, trender og utvikling
  • Produktutvikling og kreativitet
  • Markedsføring, salg og markedskommunikasjon
  • Opplæring og kompetanseoverføring
  • Bistand i skadesaker

Vi overvåker forsikringsmarkedet og har gode relasjoner med alle forsikringsselskapene. Vi er allikevel uavhengige av forsikringsselskapene og gir kundene selskapsnøytrale råd. 

Er det områder det kan være interessant å prate nærmere om? Ta gjerne kontakt oss for å se hvordan et samarbeide kan føre til en vinn – vinn situasjon for oss begge.

Skadeforsikringer

Skadeforsikringer

Sikrer din bedrifts reetableringsevne etter en plutselig og uforutsett hendelse, både for det rent økonomiske tapet av materielle verdier, og det eventuelle inntektsbortfallet din bedrift måtte oppleve i perioden etter at hendelsen hindrer driften helt eller delvis.

Les mer

Ansatteforsikringer

Ansatteforsikringer

Vårt mål er å bidra til at våre kunder har en optimalt forsikringsprogram, både med tanke på løsninger, produkter og pris. Våre kunder skal ha trygghet for at de ansatte til en hver tid er sikret i henhold til bedriftens forsikringsstrategi og personalpolicy.

Les mer

Pensjonstjenster

Pensjonstjenster

Vi tilbyr alle typer tjenester innen pensjon og personalforsikring området. Vi har bred erfaring fra store komplekse analyser og rapporter til mindre prosjekter som for eksempel individuell rådgivning til enkeltpersoner. Våre kunder spenner fra store bedrifter til enkeltpersoner.

Les mer

Medlems- og Lojalitetsforsikringer

Medlems- og Lojalitetsforsikringer

I nært samarbeid med våre kunder, utarbeider vi spesialtilpassede forsikringsløsninger med fokus på lojalitet og merverdi - for både medlemmer og kunders kunder. Gjennom solid markeds- og salgskompetanse på forsikring for denne målgruppen, bidrar vi til synliggjøring av merverdien som ligger i gode forsikringsløsninger. Dette sikrer suksess og lojalitet fra medlemmer og kunder.

Les mer

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Ved å lukke denne meldingen, samtykker du i vårt bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler (cookies) på våre Personvernsider